5 Eylül 2008 Cuma

Adsense’den Para Kazanmanın 7 Altın Kuralı

Herkes Adsense ile birşeyler kazanmak ister tabi herkese Adsense’den para kazanamaz, kazanmamalı da zaten.

Eğer sizde gerçekten bu işten para kazanmak istiyorsanız kesinlikle yazacağım bu maddelere dikkat edin.Çok önemli bence hepsi.

1) Asla çalıntı içerikler yayınlamayın.Bu büyük bir hatadır.Kopyalama ile 100 yazı yazacağınıza 1 özgün yazı yazın daha iyi.

2) Popüler konularda sizde kendi görüşlerinizle yazı yazın ve bunları kendi sitenizde yayınlayın.Ama sitenizin indexlenme süresi de önemli burada çünkü başka biri sizden önce sitesine koyar ve indexlenirse siz çalıntı içerik koymuş gibi olabilirsiniz.

3) Genellikle çok hit getiren siteler, bloglar herkesin izlediği dizilerin siteleridir.Bu dizilerin hitleri çok yüksek olur.Eğer dizinin adı arandığında Google’da üst sıralarda çıkarsanız işte o zaman tamamdır.Günlük hitleriniz çok fazla olur ve bununla beraber gelirlerinizde uçar.

4) Reklamları sitenizin içerisine gömün.Reklamların içeriklerinizde tamamen uyumlu olsun.Sakın reklamlarınızda sitenizle alakasız renkler kullanmayın.Böyle yaparsanız herkes onların basit birer reklam olduğunu anlar ve tıklamazlar.

5) Sitenize mutlaka seo uygulayın.Seo Google’da istediğiniz kelimede üst sıralarda çıkmak için yapılan çalışmadır.(Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz) Seo uygulayarak Google’da üst sıralarda çıkarsınzı ve gelen ziyaretçileriniz çok olur.

6) Sitenizde içeriğinizle alakasız kelimler veya sitenizin konusu ile alakasız içerikler yazmayın.Bunları sırf hit çekmek için yapmayın çünkü böyle yaparsanız hitleriniz düşer.Siz sadece sitenizin konusu ile ilgili içerkler yazın ve bu içerikler mümkün olduğunca özgün olsun.

7) Sitenizin dizaynıda çok abartılı olmamalı.Yani kod çöplüğüne dönüşmemeli.Tavsiye edilen site tipi menüleri solda olan site tipidir.Çünkü Google böyle siteleri çok daha iyi indexler.Ve işte asıl ipucu eğer Wordpress sistemler kullanırsanız Google Amca sizi daha çabuk indexler ve size daha çabuk alışır.

Hiç yorum yok: